Επιχειρείς; Δεν είσαι μόνος!

Κάνε εγγραφή στο business.globalist.gr με μόνο 10 € για 6 μήνες και μπες σ' ένα νέο επιχειρηματικό κόσμο.

Νέε φίλε, συνδρομητή,
Το business.globalist.gr είναι το online περιοδικό – κοινότητα, για τον σύγχρονο επιχειρηματία, ελεύθερο επαγγελματία, τα στελέχη και τις start ups. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την Ελληνική επιχείρηση να φτάσει εκεί που της αξίζει!

Στο business.globalist.gr εκτός την premium αρθρογραφία η οποία έχει άμεση και απόλυτη εφαρμογή στην Ελληνική πραγματικότητα, θα βρεις σταδιακά και μια σειρά από εργαλεία που μέχρι σήμερα ούτε καν τα είχες φανταστεί.
Εργαλεία για να αναπτύξεις την ιδέα ή την επιχείρηση σου. Εργαλεία χρηματοδότησης που πρώτη φορά θα συναντήσεις στην Ελλάδα. Εργαλεία και βήμα προς βήμα συμβουλές και οδηγίες για την σύγχρονη μικρή και μεσαία επιχείρηση. Την Ελληνική επιχείρηση, ακόμα και αυτήν με διεθνείς βλέψεις.

Τι όμως θα βρεις στο BUSINESS.GLOBALIST.GR;
Αρχικά αποκτάς πρόσβαση σε premium αρθρογραφία. Ένα (τουλάχιστον ένα) αναλυτικό άρθρο καθημερινά είναι στην διάθεσή σου. Επίσης, το Business.Globalist θα σου προσφέρει πρόσβαση σε εργαλεία ανάπτυξης της επιχείρησης σου, σε χρηματοοικονομικά και χρηματοδοτικά εργαλεία, σε μια πλούσια βιβλιοθήκη και πολλά άλλα.

Τι είναι αυτά τα πολλά άλλα;
ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ: Σύντομες ερωτήσεις των συνδρομητών σε συμβούλους επιχειρήσεων και ειδικούς με άμεση απάντηση
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Μια ολόκληρη πλατφόρμα για να μπορούν να βρίσκουν συνέργειες και συνεργασίες οι επιχειρηματίες, τα στελέχη και γενικότερα οι συνδρομητές
MARKETPLACE: Για την προβολή των παρεχόμενων προϊόντων / υπηρεσιών των συνδρομητών
MONEY & FUNDING: Μια ολόκληρη κατηγορία με χρηματοοικονομικά εργαλεία και πρόσβαση σε πηγές εναλλακτικής χρηματοδότησης.
…. και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Με λίγα λόγια
Έχεις μια ιδέα και θες χρηματοδότηση; Θες να είσαι μέσα στις εξελίξεις; Θες να έχεις τα εργαλεία ανάπτυξης της επιχείρησής σου; Θες νέες επιχειρηματικές ιδέες και ευκαιρίες; Γίνε μέλος του BUSINESS.GLOBALIST.GR σήμερα και απέκτησε πρόσβαση σε συνεργασίες υψηλής επιχειρηματικής αξίας. Απέκτησε γνώση, δύναμη και προοπτική!

Επιχειρείς; Δεν είσαι μόνος!
Ανακάλυψε τον κόσμο του BUSINESS.GLOBALIST.GR
Γίνε συνδρομητής σήμερα με την προσφοράς γνωριμίας των 10 € για 6 μήνες (από 50 €)

Μπορείς να πληρώσεις την συνδρομή σου με Paypal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Πάτησε το Subscribe Now που ακολουθεί, και μπες στον κόσμο του BUSINESS.GLOBALIST.GR

 

Κάνε και μια κοινοποίηση! Η προσφορά γνωριμίας αξίζει να μαθευτεί!