Δεσμευμένοι λογαριασμοί, τέλος!

Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν πάνω από 1.000.000 δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί. Ακόμα και αν έχεις γλιτώσει από αυτή την λαίλαπα, δεν αργεί η ώρα που ίσως και εσύ βρεθείς σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

Υπάρχει λύση. Ακόμα και αν σήμερα έχετε δεσμευμένους λογαριασμούς! Βγείτε από την δυσάρεστη θέση με ένα διεθνή τρεχούμενο λογαριασμό με IBAN και απεγκλωβιστείτε με την διεθνώς αναγνωρισμένη WestStein Mastercard. Τα οφέλη είναι πολλά:

 1. Αποκτήστε διεθνή τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν χωρίς πιστωτικό έλεγχο (Τειρεσίας)
 2. Συνοδεύεται από μια Mastercard – και αυτή εντελώς δωρεάν και χωρίς πιστωτικό έλεγχο – για να σηκώνετε τα χρήματά σας από όποιο ATM θέλετε χωρίς δεσμεύσεις
 3. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή με την Mastercard ή μέσω ίντερνετ, ή με το κινητό σας κατεβάζοντας την εφαρμογή (διαθέτει εφαρμογές για Android & IOS)
 4. Ξεχάστε τα όρια συναλλαγών και capital controls
 5. Είναι μοναδικό εργαλείο και για επαγγελματίες με δυνατότητα ημερήσιας χρήσης ως 15.000 €
 6. Μπορείτε να τον δηλώσετε ως λογαριασμό μισθοδοσίας!
 7. Μπορείτε να δέχεστε χρήματα από οποιονδήποτε λογαριασμό Ελληνικής ή ξένης τράπεζας
 8. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ως άλλες 3 κάρτες για την οικογένεια και τα παιδιά σας
 9. Απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών με την κορυφαία τεχνολογία
 10. Ο λογαριασμός σας θα έχει έδρα την Ιρλανδία και δεν μπορεί να δεσμευτεί – Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που διώκεστε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
 11. Ελάχιστα κόστη συναλλαγών – 0,55 € ως 0,80 € για μεταφορές χρημάτων μέσω SEPA ή Swift
 12. Έχει την εγγύηση της WestStein Mastercard και του Financial Conduct Authority της Μεγάλης Βρετανίας.

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της WestStein Mastercard! Αποκτήστε δωρεάν τον διεθνή λογαριασμό και την Mastercard και απαλλαγείτε από τον δεσμευμένο σας λογαριασμό, τις δυσκολίες με τις τράπεζες και το καθημερινό άγχος!

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Κάνετε την εγγραφή σας. Λαμβάνετε την κάρτα εντός 10 ημερών. Την ενεργοποιείτε και αμέσως έχετε και τον διεθνή τρεχούμενο λογαριασμό σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο την Mastercard όσο και τον λογαριασμό σας (IBAN). Αν θέλετε υψηλά όρια συναλλαγών απλά κάνετε μια πιστοποίηση στοιχείων (διαδικασία 5 λεπτών) και τα όρια σας φτάνουν μέχρι και 1.500 € ανάληψη μετρητών κάθε μέρα, 35.000 € υπό διαχείριση στον λογαριασμό σας κ.α. Τόσο απλά.

Η ουσία όμως είναι μία. Κανείς δεν βάζει χέρι στον λογαριασμός σας. Και δεν χάνετε και τίποτα να δοκιμάστε, αφού όλα είναι δωρεάν! 

Αν θεωρείτε ότι δεν σας αφορά, στείλτε το σε κάποιον φίλο σας που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Θα είναι το καλύτερο δώρο!

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ την WestStein Mastercard και το IBAN εξωτερικού, κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Μην ξεχάσετε να το κοινοποιήσετε στα social media!

Αποποίηση ευθύνης: Η δημοσίευση αυτή, σε καμία περίπτωση δεν προτρέπει τους αναγνώστες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους ή να αποκρύπτουν τα εισοδήματά τους! Η χρήση της συγκεκριμένης WestStein Mastercard και του IBAN που την συνοδεύει είναι στην διακριτική ευχέρεια του κατόχου της.

Sponsored Content.