Γίνε μέρος αυτών που επηρεάζουν την κοινή γνώμη και κέρδισε χρήματα με ότι κάνεις καθημερινά στα social media.

Τι είναι ένας social media promoter;
Ο social media promoter, επιλέγεται μέσα από την βάση των μελών της κοινότητάς της #Brandup ώστε να προβάλει από το / τα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, instagram κτλ) μια μάρκα, ένα προϊόν ή μια εταιρία. Λειτουργεί περίπου ως ένας brand ambassador (πρεσβευτής της μάρκας).

Σε μια καμπάνια πιθανόν να επιλεγούν ένας ή και περισσότεροι social media promoters, οι οποίοι ακολουθούν τις κατευθύνσεις του πελάτη – διαφημιζομένου για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων της διαφημιστικής καμπάνιας.

Εγγραφή μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε έχει μια επαρκή παρουσία στα social media – ένα τουλάχιστον ενεργό προφίλ – ώστε να έχει μια σχεδόν καθημερινή διάδραση με τους φίλους, ακόλουθους κτλ.

Οι αμοιβές των social media promoter είναι με βάση την αποτελεσματικότητα – π.χ. Χ € / 100 likes στο Facebook. Τα ακριβή νούμερα γνωστοποιούνται σε όσους κάνουν εγγραφή.

Υπάρχουν βέβαια και συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου η αμοιβή θα είναι προκαθορισμένη από τον πελάτη π.χ. Χ € για ένα post ενός π.χ. video.

Τέλος, σε αρκετές περιπτώσεις – κυρίως για το instagram δίνουν την δυνατότητα στους promoters να ορίσουν οι ίδιοι το ποσό που επιθυμούν να λάβουν για κάθε ανάρτηση (post).

Όπως και να έχει είναι μια επικερδής δραστηριότητα για τον promoter / influencer και μια νέα τάση στο μάρκετινγκ για τον διαφημιζόμενο!

Στους νέους social media promoters παρέχεται ένα εγχειρίδιο (manual) που εξηγεί σε πολύ απλή γλώσσα τις έτσι και αλλιώς απλούστατες διαδικασίες που ακολουθούνται κατά την διάρκεια της συνεργασία.

Κάνε εγγραφή από αυτό το link και μπες στο κόσμο των brand influencers